Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ


Η ενασχόληση μας με τον κλάδο της Οδικής Βοήθειας αρχίζει από το 1999, και συνεργασίες αρχικά με τις εταιρείες  CORIS & EUROSOS ASSISTANCE λίγο αργότερα δε και  με την ΕΛΠΑ.

 

Από το 2008 η εταιρεία λειτουργεί με τον διακριτικό τίτλο «PREVEZA ASSISTANCE»  με έδρα την Πρέβεζα και υποκατάστημα στην Λευκάδα με όλα τα STANDARD που η Ελληνική Νομοθεσία περί Οδικής Βοήθειας απαιτεί και υπεύθυνους για την σωστή της λειτουργία της, τους Siegfried Stork & Παναγιώτη Μπέλλο, οι οποίοι με την εμπειρία της  προϋπηρεσίας, την τεχνική τους κατάρτιση και τον επαγγελματισμό τους υπόσχονται πολλά στο όνομα της άμεσης και αποτελεσματικής επέμβασης σε κάθε περίπτωση ατυχήματος και γενικότερα οδικής φροντίδας. Διαθέτουμε άρτια εξοπλισμένο Στόλο οχημάτων αποτελείται από 10 οχήματα τα οποία μπορούν κατά περίπτωση να ρυμουλκήσουν κάθε είδος τροχοφόρου οχήματος από μοτοποδήλατο έως και μέσου tonaz φορτηγού αυτοκινήτου και με πλήρως καταρτισμένο προσωπικό.   

Συνεργάτες για τους νομούς   Πρέβεζας Λευκάδας και όχι μόνο, με μία από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες MAPFRE ASSISTANCE που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα και συνεργάζεται με τοις μεγαλύτερες  ασφαλιστικές εταιρείες  ERGO – ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ  –  ERB EUROLIFE  – ΜΙΝΕΤΤΑ –  PERSONAL  κ.α.

 

Συνεργάτες επίσης με διεθνείς οίκους Οδικής Βοήθειας όπως τις ADAC – ARCD ARA ASSISTANCE GmbH για τον νομό της Πρέβεζας και σε κάποιες εξ αυτών και πανελλαδική εξυπηρέτηση.

 

 

 

Siegfried Stork & Μπέλλος Παναγιώτης


ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣPREVEZA ASSISTANCE 

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ - ROADSIDE ASSISTANCE - PANNENHILFE